Informácie pre Vás

Novinky k FlipViewer Xpress, trendy v Digital Publishing alebo zákaznícke projekty. V našom blogu by sme Vás radi priebežne informovali.

Skúste zadarmo

E-Book Systems News Blog

04
nov 12

E-Paper plugin pre WordPress

Kategória: ePublishing

S novými pluginom E-Paper pre Wordpress môžete ľahko a rýchlo publikovať FlipBook na svojich webových stránkach.

FlipBook vygenerované pomocou FlipViewer Xpress FlipBook Creatora môžete s pomocou E-Paper pluginu zverejniť na svojich webových stránkach, kde môžete jednoducho nahrať zip archív FlipBook do zložky E-Paper v CMS. Publikácia je tak plne integrovaná do vášho súčasného webu.

Plugin tiež má mnoho funkcií, ktoré uľahčujú prevádzku a údržbu FlipBookov. Pomocou funkcie vyhľadávania môžete prehľadávať celú publikáciu k danej problematike, alebo vykonať vyhľadávanie vo všetkých vydaniach s cieľom získať všetky relevantné informácie o téme. Toto komplexné hľadanie sa vykonáva s plnou podporou funkcie Relevanssi, zatiaľ čo číslo uvedené pri hľadaného výrazu určuje význam jednotlivých publikácií.

Svoje publikácie si môžete perzonifikovat nielen v oblasti obsahu a dizajnu, ale tiež v oblasti riadenia UAM (User Access Management) WordPressu. To znamená, že môžete riadiť prístup k vašim stránkam a publikáciám. Môžete označiť alebo vytvoriť skupinu užívateľov a stanoviť pravidlá pre ich oprávnenia. To je veľmi užitočné, napríklad ak máte svoje stránky rozdelené na rôzne zóny, napr. súkromné ​​a verejné, a pritom chcete určiť prístupové práva k publikáciám v týchto rôznych zónach.

Iniciátorom vývoja tohto pluginu bol náš klient OWC v spolupráci s programátorom Davidom Nellessenom. Na stránkach rôznych vydavateľov nájdete celý rad príkladov schopností a funkcií pluginu E-Paper.

Viac informácií alebo možnosť stiahnutia tohto pluginu nájdete na WordPress.org.

Kategórie

Aktuálne novinky

E-Book Systems