Informácie pre Vás

Novinky k FlipViewer Xpress, trendy v Digital Publishing alebo zákaznícke projekty. V našom blogu by sme Vás radi priebežne informovali.

Skúste zadarmo

E-Book Systems News Blog

28
jn 12

Nový web

Kategória: E-Book Systems

V prvej dekáde mesiaca január 2013 boli spustené nové stránky na doméne www.flipviewer.com/sk. Tomuto počinu predchádzalo samozrejme spustenie „materských stránok“ – teda najprv anglickej, nemeckej a českej verzie nových webových stránok. Ospravedlňujeme sa za prípadné nedostatky, pretože stále ešte prebieha záverečné ladenie CMS. Zároveň so spustením stránok by sme vám chceli oficiálne predstaviť nový firemný dizajn.

Nová loga

Nové logá E-Book Systems a FlipViewer Xpress pre nás v modernom dizajne vytvorila agentúra BDO Singapur. Návrh na nový dizajn webových stránok bol vytvorený v Berlíne agentúrou VISIONAERE.
Ďakujeme nášmu českému vývojárovi Danielu Bočekovi, ktorý je zároveň aj oficiálnym obchodným zástupcom E-Book Systems, za skvelú realizáciu.

Naše staré logo sa bude ešte nejaký čas objavovať na niektorých miestach FlipViewer Xpress Creatora. Rozhodli sme sa radšej vytvoriť aktualizáciu, ktorá obsahuje nové funkcie a nezahŕňa len nové logá. Na aktualizácii sa stále tvrdo pracuje, o dostupnosti aktualizácie vás budeme informovať.

Dúfame, že sa vám nové webové stránky páčia a ža na nich nájdete všetky informácie o riešení FlipViewer Xpress. Ak máte otázky ohľadom našich produktov, kontaktujte nás prosím na obvyklých kontaktoch:

Tel. +421 48 4713627
Mobil: +421 911 900336
E-mail: flipviewer@adresarfiriem.sk

Kategórie

Aktuálne novinky

E-Book Systems