Informace pro Vás

Novinky o FlipVieweru Xpress, trendy v digitálním publikování nebo zákaznické projekty. S naším blogem bychom Vás rádi průběžně informovali.

Zkuste zdarma

E-Book Systems News Blog

23
z 13

FlipViewer Creator nyní ve verzi 3.6

Kategorie: E-Book Systems

Nový FlipViewer verze 3.6 k dispozici ke stažení. Je pro nás důležité, aby naši zákazníci měli s FlipViewerem co nejlepší uživatelský zážitek. Proto jsme ve verzi 3.6 vyvinuli další funkce, které vám nabídnou mnoho dalších výhod. Nově přidané automatické aktualizace vás budou o nynějška také informovat o nových verzích FlipVieweru.

Nový multimediální přehrávač pro HTML5 verzi

Se vzrůstajícím množstvím FlipBooků s multimediálním obsahem, zobrazovaných na mobilních zařízeních, jsme se rozhodli připravit nový video a hudební přehrávač. Přehrávač umožňuje čtenářům kvalitní přehrávání zvuků i videa za všech okolností bez ohledu na to, na jakém operačním systému je postaveno jejich mobilní zařízení.

Zbrusu nové uživatelské rozhraní HTML 5 verze

Kompletně jsme také přepracovali a optimalizovali uživatelské rozhraní HTML5 verze, která ještě více vylepší čtenářský zážitek vašich zákazníků na mobilních zařízeních.

Sledování návštěvnosti s FlipAnalyzerem

Spojte se s námi amůžete využít možnosti analyzovat chování vašich čtenářů přes webové rozhraní. Pokud jste zakoupili nebo získali nejnovější verzi FlipVieweru v rámci aktualizace, získáváte rovněž bezplatný přístup ke službě FlipAnalyzer. Veškeré dostupné údaje jsou přehledně zobrazeny ve formě graf a tabulek, které vám ukážou odkud vaši čtenáři jsou, jak často prohlížejí stránky vašich publikací, jaký používají operační systém a mnoho dalších užitečných dat. Tyto údaje vám také, kromě jiného, mohou pomoci lépe naplánovat budoucí marketingové aktivity. FlipAnalyzer bude brzy k dispozici také pro HTML 5 verzi.

FlipAnalyzer

Kategorie

Aktuální novinky

E-Book Systems