Informace pro Vás

Novinky o FlipVieweru Xpress, trendy v digitálním publikování nebo zákaznické projekty. S naším blogem bychom Vás rádi průběžně informovali.

Zkuste zdarma

E-Book Systems News Blog

05
lis 12

Carpe Diem Online

Kategorie: Mobilní řešení
Carpe Diem OnlinePro knižní, hudební a filmovou společnost Carpe diem jsme ve spolupráci s vývojářským studiem buttercupmedia vytvořili čtečku knih Carpe Diem Online pro iPad.

Aplikace v současné době nabízí 52 publikací, přičemž jejichž počet se bude neustále zvyšovat. Nabízené publikace zahrnují různé žánry, mezi nimi nechybí poezie, próza, věcná a dětská literatura, školní četba, publikace s video záznamy živých koncertů populárních interpretů a také další multimediální publikace.

Aplikace poskytuje jednoduché a intuitivní rozhraní, podporu multidotykových gest, vestavěný audio a video přehrávač a také jednoduchý webový prohlížeč, sloužící k otvírání internetových odkazů, obsažených v jednotlivých publikacích bez nutnosti opuštění prostředí aplikace.

Veškerý multimediální obsah jednotlivých publikací je součástí těchto publikací a může být přehráván i v offline režimu bez nutnosti připojení k internetu. 

Carpe Diem OnlinePro snadnou navigaci v jednotlivých publikací mohou čtenáři využít obsah nebo náhledy jednotlivých stránek a ve většině publikací je rovněž funkční fulltextové vyhledávání v textu. Aplikace si také pamatuje stránku, na které čtenář publikaci zavře, takže při příštím čtení není zapotřebí složitě hledat místo, kde bylo předchozí čtení přerušeno.

Aplikaci Carpe Diem Online pro iPad si můžete zdarma stáhnout z App Store zde:

Carpe Diem Online pro iPad

Kategorie

Aktuální novinky

E-Book Systems