Informace pro Vás

Novinky o FlipVieweru Xpress, trendy v digitálním publikování nebo zákaznické projekty. S naším blogem bychom Vás rádi průběžně informovali.

Zkuste zdarma

E-Book Systems News Blog

04
lis 12

E-Paper plugin pro WordPress

Kategorie: ePublishing

S novými pluginem E-Paper pro Wordpress můžete snadno a rychle publikovat FlipBooky na svých webových stránkách.

FlipBooky vygenerované pomocí FlipViewer Xpress FlipBook Creatoru můžete s pomocí E-Paper pluginu zveřejnit na svých webových stránkách, kde můžete jednoduše nahrát zip archiv FlipBooku do složky E-Paper v CMS. Publikace je tak plně integrována do vašeho stávajícího webu.

Plugin také má mnoho funkcí, které usnadňují provoz a údržbu FlipBooků. Pomocí vyhledávací funkce můžete prohledávat celou publikaci k dané problematice, nebo provést vyhledávání ve všech vydáních s cílem získat všechny relevantní informace o tématu. Toto komplexní hledání se provádí s plnou podporou funkce Relevanssi, zatímco číslo uvedené u hledaného výrazu určuje význam jednotlivých publikací.

Své publikace si můžete perzonifikovat nejen v oblasti obsahu a designu, ale také v oblasti řízení UAM (User Access Management) WordPressu. To znamená, že můžete řídit přístup k vaši stránkám a publikacím. Můžete označit nebo vytvořit skupinu uživatelů a stanovit pravidla jejich oprávnění. To je velmi užitečné, např. když máte své stránky rozdělené na různé zóny, např. soukromé a veřejné, a přitom chcete určit přístupová práva k publikacím v těchto různých zónách.

Iniciátorem vývoje tohoto pluginu byl náš klient OWC ve spolupráci s programátorem Davidem Nellessenem. Na stránkách různých vydavatelů najdete celou řadu příkladů schopností a funkcí pluginu E-Paper.

Více informací nebo možnost stažení tohoto pluginu naleznete na WordPress.org.

Kategorie

Aktuální novinky

E-Book Systems