Informace pro Vás

Novinky o FlipVieweru Xpress, trendy v digitálním publikování nebo zákaznické projekty. S naším blogem bychom Vás rádi průběžně informovali.

Zkuste zdarma

E-Book Systems News Blog

20
dub 13

FlipViewer Xpress 3.5

Kategorie: E-Book Systems

FVXC 3.5E-Book Systems představuje novou vylepšenou verzi aplikace FlipViewer Xpress Creator

Mezi mnoha vylepšeními funkcí ve verzi 3.5 stojí za zmínku zvláště zcela nový multimediální editor. Editor se otevře v samostatném okně, což usnadňuje přidávání dalších multimediálních a interaktivních prvků na jednom místě. Multimediální editor nahrazuje dřívější Video-Tool a podstatně rozšiřuje jeho funkce.

Nový editor nabízí snadný přístup ke všem stránkám v publikaci pomocí náhledů všech stránek pro snadný výběr k editaci. Tato nová forma navigace usnadňuje integraci multimediálních souborů přes WYSIWYG uživatelské rozhraní. Stačí jen jednoduše přidávat interní a externí odkazy, interaktivní tlačítka, video a audio soubory kdekoli na požadovanou stránku.

Multimediální editor

Byla optimalizována podpora dalších typů video souborů. Ve verzu 3.5 můžete nyní vkládat soubory MP4 a tím poskytuje kompatibilitu pro prohlížení na mobilních zařízeních. Nyní lze snadno také přidávat YouTube videa.

Přehrávání zvuku byl přepracováno a přizpůsobeno vašim potřebám. Audio prvky již nemusí být slyšet nepřetržitě po otevření stránky, ale může být řízen ovládací prvky pro přehrávání. Můžete dále přizpůsobit ovládací prvky audio přehrávače vašimi vlastními grafikami a umístit ho kamkoli v rámci FlipBooku. Nový audio přehrávač byl přepracován pro vynikající kvalitu přehrávání a ovládání.

Toto jsou další důležité vlastnosti, se kterými se v této nové verzi můžete setkat:

  • Mezi hlavní novinky patří také nová funkce volné kresby v rámci Flipbooku, která umožňuje snadno označit důležité poznámky na stránce podobně jako perem.
  • Ihned po otevření FlipBooku může být zobrazen expandovaný "Obsah" se všemi podpoložkami
  • Byly přidány dva nové jazyky pro uživatelské rozhraní – slovenština a vietnamština.
  • Podporováno je nyní také zobrazení obálky ve formě dvoustránky. Program rozpoznává formátování a automaticky nastavuje správně definované přední a zadní strany dokumentu. To je velmi užitečné například v dokumentech ve formátu na šířku, např. v PowerPoint prezentacích.
  • Strukturální změny ve výstupním adresáři pro zjednodušení budoucích adaptací flashových funkcí pro HTML5 prohlížeč.

Kategorie

Aktuální novinky

E-Book Systems