Informace pro Vás

Novinky o FlipVieweru Xpress, trendy v digitálním publikování nebo zákaznické projekty. S naším blogem bychom Vás rádi průběžně informovali.

Zkuste zdarma

E-Book Systems News Blog

28
en 12

Nový web

Kategorie: E-Book Systems

V první dekádě měsíce ledna 2013 byly spuštěny nové stránky na doméně www.flipviewer.com/cz. Tomuto počinu předcházelo samozřejmě spuštění "mateřských stránek" – tedy nejprve anglické a německé verze nových webových stránek. Omlouváme se za případné nedostatky, protože stále ještě probíhá závěrečné ladění CMS. Zároveň se spuštěním stránek bychom vám chtěli oficiálně představit nový firemní design.

Nová loga

Nová loga E-Book Systems a FlipViewer Xpress pro nás v moderním designu vytvořila agentura BDO Singapur. Návrh na nový design webových stránek byl vytvořen v Berlíně agenturou VISIONAERE.
Děkujeme našemu českému vývojáři Danielu Bočkovi, který je zároveň i oficiálním obchodním zástupcem E-Book Systems, za skvělou realizaci.

Naše staré logo se bude ještě nějaký čas objevovat na některých místech ve FlipViewer Xpress Creatoru. Rozhodli jsme se raději vytvořit aktualizaci, která obsahuje nové funkce a nezahrnuje jen nová loga. Na aktualizaci se stále tvrdě pracuje, o dostupnosti aktualizace vás budeme informovat.

Doufáme, že se vám nové webové stránky líbí a ža na nich naleznete veškeré informace o řešení FlipViewer Xpress. Pokud máte dotazy ohledně našich produktů, kontaktujte nás prosím na obvyklých kontaktech:

Tel. +420 374 443 359
Mobil: +420 755 520 680
E-mail: info@bocekmedia.net

Kategorie

Aktuální novinky

E-Book Systems